Macedonian Albanian Bulgarian English French German Greek Italian Russian Serbian Spanish Turkish
АКТУЕЛНО | ПРАЗНИЧНИ ПРОГРАМИ | ПРАЗНИЧНИ ПОНУДИ | Дочекајте го 11ти Октомври во Истанбул
 • Автобуски превоз
 • Ноќевање со појадок
 • Забавни содржини
 • Факултативни излети
АКТУЕЛНО | ПРАЗНИЧНИ ПРОГРАМИ | ПРАЗНИЧНИ ПОНУДИ | Дочекајте го 11 Октомври на Јадранското крајбрежје во Неум со посети на Будва, Дубровник, Мостар, Котор, Острошки Манастир
 • Автобуски превоз
 • Бродски превоз
 • Ноќевање со појадок
 • СПА Центар
 • Факултативни излети
 • Организација и водич

  Следете те преку...

  Комплекс „БЕЗИСТЕН“ Битола
  +389 47 203 580
  +389 47 242 902