Macedonian Albanian Bulgarian English French German Greek Italian Russian Serbian Spanish Turkish
МЕДЕН МЕСЕЦ (HONEYMOON) | ЛУКСУЗНИ ПАТУВАЊА | Неспоредливо искуство што може да се прилагоди целосно на вашите соништа - луксузниот 5* хотел - MARADIVA VILLAS RESORT & SPA
 • Виза
 • Трансфер
 • Авионски превоз
 • Полупансион
 • СПА Центар
 • Забавни содржини
 • Факултативни излети
 • Wi-Fi

  Следете те преку...

  Комплекс „БЕЗИСТЕН“ Битола
  +389 47 203 580
  +389 47 242 902