Macedonian Albanian Bulgarian English French German Greek Italian Russian Serbian Spanish Turkish

HotelsPro

Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

hotelspro

HotelsPro – Глобална туристичка берза

HotelsPro е целосно интерактивна водечка компанија на онлајн хотелски резервационен систем, особено за туристичките агенции кои нудат брза потврда за своите услуги, во илјада хотели, во стотици дестинации во светот на туристичкиот пазар.

HotelsPro дава 24 – часовен пристап до најниските цени за хотелските резервации, овозможувајќи им на туристичките агенции и тур оператори да резервираат сместување со значителен попуст во над 342 000 хотели и во повеќе од 205 земји. Ние покриваме 15 000 дестинации низ Европа, Азија, Блискиот Исток, Америка и Канада.

Со цел да им обезбеди константни услуги на своите партнери, HotelsPro одржува постојана и професионална комуникација со светските даватели на услуги, почнувајќи од луксузните хотели со 5*, па се до најефтините хотелски сместувања.

Нашите договорни стапки се најниски, бидејќи хотелиерите ја имаат довербата во нашата мрежа повеќе од 30 години. Како резултат на тоа ние сме во состојба да понудиме конкурентни цени дури и за време на сезонската висока побарувачка. Во денешниот високо конкурентен пазар на патувања, од голема важност е да им се понуди на конкурентите цена, која што ќе биде конкурентна понуда прилагодена на нивните потреби.

Ексклузивен застапник за Р. Македонија е туристичката агенција АНА ТУРС Интернационал Битола.

За да станете корисник на услугите на HotelsPro, превземете ја апликацијата од овој линк, пополнете ја и пратете ја на овој еmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Следете те преку...

Комплекс „БЕЗИСТЕН“ Битола
+389 47 203 580
+389 47 242 902