METGLOBAL DMC – Светот на дланка


 

 

METGLOBAL DMC е глобална менаџмент компанија која нуди повеќе од 30 000 продукти во повеќе од 157 земји на повеќе од 2000 дестинации низ целиот свет преку ONLINE систем. Повеќе од 28 325 туристички агенции му веруваат на овој систем за резервирање по најниски цени за нивните клиенти.

METGLOBAL DMC ви нуди трансфери, дневни тури, групни тури, индивидуално организирани патувања, групно сместување, екскурзии, чартери со јахти, крстарења.

Зошто METGLOBAL DMC?

·      Бесплатна регистрација

·      24/7 ONLINE пребарувачки систем

·      Најниски цени достапни на ONLINE системот

·      Моментална потврда на резервација

·      Лесно и едноставно за резервирање

·      USER FRIENDLY веб страна

·      Тим за поддршка достапен 24/7

Ексклузивен застапник за Р. Македонија е туристичката агенција АНА ТУРС Интернационал Битола.


Top